Ik zoek iemand die luistert en meedenkt

Op deze pagina

Iemand die luistert en meedenkt

Als je familielid in detentie zit, komt er veel op je af. We hebben aandacht voor jouw verhaal en vragen. Je kunt anoniem en vrijblijvend contact opnemen via onze Landelijke Hulplijn voor Achterblijvers. Ook kun je contact opnemen via mail of chat. Heb je liever bezoek bij je thuis? Vraag dan bezoek aan van een vrijwilliger. Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om en delen geen informatie met justitie of andere organisaties. Wij zijn er voor achterblijvers. Je kunt van ons menselijkheid, aandacht en professionaliteit verwachten.

Landelijke Hulplijn Achterblijvers

Zoek je een luisterend oor en iemand die met je meedenkt via de telefoon? Je bent (anoniem) welkom via telefoon, mail of chat. Wil je liever voor een langere tijd belcontact met iemand? Dat kan ook. We bieden je dan een bel-of mailcontact aan met een vrijwilliger. Je bent welkom.

‘’We hadden al wat documenten opgezocht en gedownload van jullie website. Maar dit telefonisch gesprek is zoveel fijner. Dank voor het prettige contact en meedenken. We kunnen weer een stapje verder’’

Carel en Esmee

Chatten

Je verhaal anoniem delen via de chat? Dat is zeker mogelijk. Onze vrijwilligers zijn via de chat beschikbaar voor jou. Rechts onderaan dit scherm vind je de button voor de chatfunctie. Je vindt daar ook de openingstijden van de chat. Is de chat gesloten? Stuur dan een e-mail naar info@aandachtvoorachterblijvers.nl.

Bezoek

Iemand ontmoeten die zonder oordelen naar je luistert? Dat kan! Je kunt bezoek aanvragen van een vrijwilliger. Bezoek van een vrijwilliger biedt een steun in de rug. Iemand bij wie je je verhaal kwijt kunt. Je kunt voor korte of lange tijd contact houden met deze vrijwilliger, afhankelijk van je situatie. Vrijwilligers krijgen vooraf een training en tijdens het bezoekwerk worden zij gecoacht door een maatschappelijk werker. Vrijwilligershulp en professionele hulp vullen elkaar aan. Als het nodig is, verwijzen wij ook naar professionele hulp buiten onze organisatie. Belangstelling voor bezoek van een vrijwilliger? Bekijk onze contactgegevens, of gebruik het aanmeldformulier.

Bel de Landelijke Hulplijn voor Achterblijvers

Dit kan anoniem. Je bent welkom.

079 331 05 68
0800 331 05 68 (gratis)
06 – 829 220 39 (Beppie van der Linden, Maatschappelijk werker.
Contactformulier (kan anoniem)
info@aandachtvoorachterblijvers.nl

Aanmelden vrijwilligerscontact

    We stellen het op prijs als je je e-mailadres geeft, zodat we je via e-mail kunnen bereiken

    Gevangenenzorg Nederland vindt jouw privacy belangrijk. Wij verwerken persoonsgegevens zoals omschreven in ons privacystatement.