Ik zoek lotgenotencontact

Op deze pagina

Ontmoetingsdagen

Heb je behoefte aan herkenning? Wil je iemand ontmoeten die hetzelfde meemaakt? Meld je dan aan voor een Ontmoetingsdag. Je ontmoet mensen van wie ook een familielid in detentie zit. Je hoeft deze dag je naam niet te noemen, maar je kan anoniem blijven. Er wordt informatie met elkaar uitgewisseld, maar vooral het delen van ervaringen staat centraal.

De data voor de Ontmoetingsdagen zijn:

  • Donderdag 13 oktober 2022
  • Zaterdag 12 november 2022

Het programma is van 11 – 15 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. De groep bestaat uit maximaal 20 mensen. Tijdens deze Ontmoetingsdagen wordt uw privacy gerespecteerd. U wordt bijvoorbeeld niet gevraagd om uw naam te noemen.

 

Digitaal forum

Wil je liever lotgenotencontact via een digitaal forum? Kijk dan op deze website.

‘’Wij kijken terug op een zeer geslaagde Ontmoetingsdag, het heeft ons geholpen een en ander te relativeren. Ook het uitwisselen van de ervaringen was leerzaam’.’ 

Klaas en José

Neem contact op

Neem contact op. Dit kan anoniem. Je bent welkom.

 

Contactgegevens
info@aandachtvoorachterblijvers.nl
079 331 05 68
0800 331 05 68 (gratis)
Contactformulier (kan anoniem)

Meld je aan

Meld je aan voor een Ontmoetingsdag via het aanmeldformulier. Je bent welkom zolang er plaats is. Heb je vragen over deze Ontmoetingsdagen? Neem contact op via onze algemene contactgegevens.

    Opgeven Ontmoetingsdag:

    Gevangenenzorg Nederland vindt jouw privacy belangrijk. Wij verwerken persoonsgegevens zoals omschreven in ons privacystatement.