Ik zoek lotgenotencontact

Op deze pagina

Lotgenotencontact

Heb je behoefte aan herkenning? Wil je iemand ontmoeten die hetzelfde meemaakt? Meld je dan aan voor een ontmoetingsdag voor lotgenoten. Je ontmoet mensen van wie ook een familielid met detentie te maken heeft (gehad). Je hoeft deze dag je naam niet te noemen, maar je kan anoniem blijven. Er wordt informatie met elkaar uitgewisseld, maar vooral het delen van ervaringen staat centraal.

De data voor de Lotgenotendagen 2023 zijn:

  • Donderdag 13 april: locatie Zaltbommel
  • Zaterdag 13 mei: locatie Amersfoort
  • Donderdag 5 oktober: locatie Drenthe
  • Zaterdag 11 november: locatie Zoetermeer

Bovenstaande data zijn onder voorbehoud, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Wij adviseren u om een 2e voorkeur door te geven.

Het programma is van 11 – 15 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. De groep bestaat uit maximaal 15 mensen. Tijdens deze Lotgenotendagen wordt uw privacy gerespecteerd. U wordt bijvoorbeeld niet gevraagd om uw naam te noemen.

 

Digitaal forum

Wil je liever lotgenotencontact via een digitaal forum? Kijk dan op deze website.

‘’Wij kijken terug op een zeer geslaagde Ontmoetingsdag, het heeft ons geholpen een en ander te relativeren. Ook het uitwisselen van de ervaringen was leerzaam’.’ 

Klaas en José

Neem contact op

Dit kan anoniem. Je bent welkom.

Contactgegevens
Contactformulier (kan anoniem)
info@aandachtvoorachterblijvers.nl
079 331 05 68
0800 331 05 68 (gratis)
06 – 829 220 39 (Beppie van der Linden, Maatschappelijk werker)

Meld je aan

Meld je aan voor een Lotgenotendag via het aanmeldformulier. Je bent welkom zolang er plaats is. Heb je vragen over deze Lotgenotendagen? Neem contact op via onze algemene contactgegevens.

    Opgeven Lotgenotendag:

    Gevangenenzorg Nederland vindt jouw privacy belangrijk. Wij verwerken persoonsgegevens zoals omschreven in ons privacystatement.