Nieuw logo en website

Op deze pagina

Nieuwe huisstijl

Als organisatie hebben we de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt. Het aantal (vrijwillige) collega’s is toegenomen, ons hulpaanbod is meer en meer verbreed en onze zorgprogramma’s zijn verder geprofessionaliseerd. Deze positieve ontwikkelingen brachten ons tot de vraag of onze uitstraling nog wel past bij wie we momenteel zijn als organisatie.

Geloof in herstel

Daarom hebben we in samenwerking met een brandingbureau nagedacht over onze drijfveren en waar we naartoe willen als organisatie. In de toekomst zal het geloof in herstel nóg meer centraal komen te staan. Dat is en blijft namelijk de kern van ons werk: niet criminaliteit, maar geloof in herstel mag het laatste woord hebben! De rechter oordeelt wel, maar dat is niet genoeg. Wij vinden dat gerechtigheid ook vraagt om barmhartigheid. Daarom reiken we (ex-)gevangenen, tbs-patiënten en hun familie de helpende hand om samen te werken aan herstel.

Hoop in een donkere wereld

Wij geloven in herstel. Vanuit dit uitgangspunt hebben wij een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld. Onze nieuwsbrieven, folders voor hulpvragers en andere materialen zijn vernieuwd. Daarnaast hebben we gewerkt aan een nieuwe website, waarbij sterk gelet is op toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. We maken in al onze uitingen gebruik van de kleur groen en aubergine in combinatie met donkere portretfoto’s. Gevangenenzorg Nederland brengt hoop in een donkere wereld…

“Door Erik voel ik dat ik er niet alleen voor sta!”

Ex-gevangene Rik komt na jaren van middelengebruik en criminaliteit tot inkeer.

Lees verder